Usluge

Pružite brigu i poverenje o Vašoj lepoti našem iskusnom timu!

01.

Manikir

Ruke su viševekovna inspiracija, kontrastni simbol nežnosti i snage i kao takve zaslužuju posebnu pažnju pri nezi i ulepšavanju. Nežna koža ruku i stilizovani, uredni nokti postali su deo životnog stila.
02.

Pedikir

Da li ste znali da je koža stopala, odmah posle okoloočne regije, najosetljiviji deo kože na telu? Razlog tome su konstantna izloženost stopala pritisku celokupne težine tela i kretanje.
03.

Lash Lift

Lash Lift je potpuno zdravstveno bezbedan tretman koji naglašava vašu prirodnu lepotu. Doprinosi podizanju trepavica, te efektu poboljšanog volumena i hrani dlaku keratinom. Keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa ili eksternih faktora.
04.

Čupanje i Farbanje obrva

Okvir za Vaše oči su lepo oblikovane obrve. One u potpunosti mogu da poboljšaju izgled Vaših očiju i lica, ali je vrlo važno da se svojom bojom slažu i uz kosu.
05.

Hijeluronski fileri

Hijaluronski fileri ili “supstanca mladosti” su sterilni, biorazgradivi, prozirni gelovi. Nisu trajni i veoma retko izazivaju alergije što im daje veliku prednost u odnosu na ranije više korišćene silikonske filere.
06.

Šišanje i Farbanje

Dozvolite sebi da budete primećene. Farbanje u bilo koju boju, bez obzira na dužinu kose i nijansu koju odaberete izgledaćete poput vile iz najlepše bajke.
Sa iskustvom preko 10 godina

Osećajte se kao kod kuće

Najbolji brendovi kozmetike

Opšte je poznato da je kvalitetna kozmetika direktno proporcionalna njenoj ceni. Zapravo, razlika između luksuznog i masovnog tržišta često leži samo u dizajnu ambalaže i ceni. Malo je lakše pronaći dostojan proizvod u luksuznom segmentu, a manje je verovatno očekivati ​​čuda od masovnog tržišta. Kako ne bismo pronašli cool i jeftine proizvode putem pokušaja i pogrešaka, zamolili smo beauty blogere i urednike, osnivače kozmetičkih trgovina, stiliste i vizažiste da imenuju svoj omiljeni kozmetički proizvod kako bi Vam pružili isti kvalitet i u našem salonu lepote.

Tretman kože

Kad su u pitanju uzrok i tretman akni, postoji mnogo mitova i preporuka o nezi kože. Ovde su neki korisni saveti za efikasno postupke koji vam mogu poboljšati kvalitet svakodnevnog života.

  • Ostavite bubuljice da se prirodno zaleče (istiskivanje ih može pogoršati ili dovesti do pojave ožiljaka).
  • Visok unos mleka ili mlečnih proizvoda može pogoršati stanje kože sklone aknama.
  • Uz naše eksperte će Vam kroz par tretmana koža opet biti blistava i čista. 
Specijalna ponuda

20% Popusta za VIP korisnike

Nakon popunjavanja kontakt forme sa Vašim podacima kontaktiraće Vas neko iz našeg tima radi izrade VIP kartice.

Scroll to Top